Livegang werken-bij platform van Facilicom Group

Het familiebedrijf Facilicom Group is één van de grootste werkgevers van Nederland. Om talenten aan te blijven trekken, ontwierpen en ontwikkelden wij het werken-bij platform waar een aantrekkelijke en gepersonaliseerde applicant experience centraal staat. 

Meer dan 600 vacatures op één platform

Met 5 verschillende bedrijven en meerdere dochterbedrijven heeft Facilicom Group meer dan 600 vacatures. Al deze vacatures komen samen op het werken-bij Facilicom platform. Op het nieuw ontwikkelde platform vinden potentiële medewerkers via handige filteropties gemakkelijk en snel hun weg naar vacatures binnen hun vakgebied en interesse.

Automatisch laden van vacatures door ATS-koppeling

Met zoveel vacatures is gemak en snelheid van groot belang. Wij ontwikkelden een ATS-koppeling, waardoor de 600+ vacatures a.d.h.v. de opgegeven attributen automatisch worden geladen en vertoond op het platform. Hierbij is de content en styling volledig toegespitst op het bijbehorende vakgebied. In een paar minuten creëert Facilicom Group zo gemakkelijk vacatures, passend bij en in stijl van de verschillende (dochter)bedrijven. Naast de ontworpen vacaturepagina’s ontwikkelden wij een blokkendoos aan componenten, waarmee Facilicom Group pagina’s naar eigen invulling inricht en opbouwt ter versterking van het merk. 

"Facilicom Group heeft op dit moment meer dan 1 miljoen bezoekers per jaar en de verwachting is dat dit aantal blijft groeien. Hierbij is een schaalbaar en stabiel CMS van belang. Pimcore is zo’n CMS en biedt daarnaast de mogelijkheid om personalisatie door te voeren. Facilicom Group heeft hiermee de tools in handen om te groeien en een aantrekkelijke en gepersonaliseerde applicant experience te creëren."

- Rik de Jong, Product Owner

Ook grootse online plannen?

Kom eens langs om kennis te maken

Contact