Eraneos Group gaat samenwerking aan met Bitfactory

Van vier merken met bijna 1.000 professionals verspreid over Europa, Amerika en Azië naar één centraal merk. De merken AWK, Ginkgo, Anchormen en Quint ondergaan een grote rebranding en gaan verder onder de naam Eraneos Group. Als belangrijk element hiervan ontwikkelt Bitfactory het digitale platform om een sterke digitale merkpositionering te realiseren.

Eraneos Group

De merken AWK, Ginkgo, Anchormen en Quint delen een gemeenschappelijke visie, namelijk om als toonaangevende consultancy groep, de digitale transformatie van organisaties vorm te geven. Daarnaast staat het neerzetten van een sterk employer brand hoog in het vaandel om nieuwe talenten te werven. Deze gemeenschappelijke visie vormt de basis van de Eraneos Group. Met meerdere onderscheidingen op zak, zoals “Beste consultancy” en “Beste werkplek” hebben de verschillende merken de eerste stappen al in de goede richting gezet. Nu is het tijd om Eraneos Group als geheel aan de buitenwereld te presenteren. Om een sterk online merk te realiseren en de digitale doelstellingen te behalen, gaat Eraneos Group de samenwerking met Bitfactory aan.

"Het gehele traject is een hele mooie manier om de verschillende organisaties en de mensen dichterbij elkaar te brengen zodat we straks als één bedrijf naar buiten kunnen treden. Bitfactory begeleidt ons heel goed in het ontwikkelproces en helpt ons onze website binnen de nieuwe organisatie goed te structureren. Deze website zal een van de meest tastbare resultaten zijn van onze rebranding."

- Mirjam de Munnik, Marketing Director Quint (onderdeel van Eraneos Group)

Next step digital_

Samen met ambitieuze merken ontwikkelen wij digitale producten die hun klanten blij maken en hun business laten groeien. Wil je meer weten over onze projectaanpak? Neem contact op en kom eens langs in onze factory in Rotterdam. Wij vertellen je er graag meer over!

Klaar voor de volgende stap?

Kom eens langs om kennis te maken!

Contact