De Groene Menukaart wint 2 Lovie Awards!

Wat een goed nieuws! Het platform De Groene Menukaart is niet één, maar twee keer in de prijzen gevallen tijdens The Lovie Awards! Met 1.000 inzendingen vanuit 30 Europese landen was de elfde jaarlijkse editie van The Lovie Awards één van de grootste in de geschiedenis. Des te trotser zijn wij dat De Groene Menukaart een Lovie Award heeft ontvangen. De Groene Menukaart is hét platform van De Groene Grachten waar duizenden pandeigenaren jaarlijks aan de slag gaan om inzicht te krijgen in de duurzame kansen van hun pand.

De Groene Menukaart heeft vanuit de vakjury van het IADAS (International Academy of Digital Arts & Sciences) een Lovie Award gewonnen voor beste website in de categorie liefdadigheidsorganisaties en non-profit. Naast een prijs vanuit de vakjury wordt er jaarlijks ook een publieksprijs uitgereikt, namelijk de People’s Lovie Award. En ook deze is gegaan naar de website De Groene Menukaart! Wij zijn heel blij dat ‘onze’ website beide awards heeft gewonnen!

“Mark Jongerius: Heel erg gaaf dat wij dit jaar opnieuw prijzen binnenslepen tijdens The Lovie Awards. Eerder ontvingen wij ook een Lovie Award voor de website van Tony’s Chocolonely, dus erg leuk om te zien dat het harde werk van de klant en van ons beloond blijft worden! Mooi om dit samen met De Groene Grachten te bereiken!”

The Lovie Awards

Tijdens The Lovie Awards wordt online werk van verschillende Europese landen beoordeeld. Met een Lovie Award behoor je dan ook tot het beste Europese online werk! The Lovie Award wordt uitgereikt door een vakjury. Voor de categorie website beoordeelt de vakjury, met experts als Corinne Vigreux (Mede-oprichter, TomTom) en Robin Chase (Oprichter, Buzzcar), het werk op algemene gebruikerservaring. Denk hierbij aan de navigatie, het design, de functionaliteit, de interactiviteit en de content. Naast The Lovie Award is er The People’s Lovie Award. Deze prijs is op basis van stemmen. En wordt dus uitgereikt aan het online werk met de meeste stemmen vanuit het Europese publiek.

Ook grootse online plannen?

Kom eens langs om kennis te maken

Contact