Voor de derde keer genomineerd voor Website van het Jaar!

Yes! We zijn ook dit jaar weer samen met twee van onze klanten genomineerd voor de Website van het Jaar verkiezing. Dat vinden we natuurlijk een grote eer!

We zijn genomineerd in de categorie ‘Consumentengoederen’ met Tony’s Chocoplatform en in de categorie ‘Goede Doelen’ met Ik Zoek Baas. We willen natuurlijk in beide categorieën winnen!

De Website van het Jaar verkiezing is de grootste Nederlandse publieksverkiezing voor websites. Er zijn diverse categorieën waar het publiek zijn favoriet beoordeelt op inhoud, navigatie en design.

Tony’s Chocoplatform

Tony’s Chocoplatform eindigde vorig jaar op de tweede plek in de categorie ‘Consumentengoederen’.

Het chocoplatform is een meertalig/multisite platform met sites, shops en diverse handige tools, zoals de ‘wikkelcreator’ en de gloednieuwe ‘Tony’s Unlimiteds’ tool, waarmee chocofans compleet hun eigen chocoladereep kunnen ontwerpen en personaliseren, van ingrediënten tot de wikkel. De software is gekoppeld aan een echte chocolademachine van Tony’s. Daarnaast zijn alle belangrijke services en processen geautomatiseerd door middel van de koppeling met Microsoft Dynamics & Salesforce.

Vorig jaar deed Tony’s Chocoplatform voor het eerst mee in de verkiezing en werden we tweede. Dit jaar gaat het platform natuurlijk voor de eerste plaats!

Ik Zoek Baas

Asieldierenplatform ‘Ik Zoek Baas’ is al twee jaar op rij uitgeroepen tot ‘Website van het Jaar’ in de categorie ‘Goede Doelen’.

Op het platform kunnen dierenasielen op een persoonlijke manier hun dieren aan potentiële baasjes presenteren. En zoekers kunnen op zoek naar hun lievelingsdier. Het online platform trekt gemiddeld 150.000 bezoekers per maand en er zijn er al duizenden asieldieren succesvol geplaatst.

Ook dit jaar dingt de website weer mee naar de bijzondere publieksprijs. Gaat Ik Zoek Baas zijn derde aaneengesloten winst scoren?

En nu afwachten...

Na de stemperiode die eindigt op 18 oktober is het afwachten op het resultaat. De winnaars worden bekend gemaakt tijdens de Website van het Jaar Awardshow op 20 november. Dus zorg dat je op tijd je stem doorgeeft en help ons winnen.

Meer weten?

Kom eens langs om kennis te maken!

Contact