Mobiele app ontwikkeling

Handige en gebruiksvriendelijke mobiele apps en PWA's (Progressive Web Apps) die jouw klanten altijd een glimlach geven.

Apps voor merken, start-ups en scale-ups

Wij ontwikkelen high-end apps voor consumenten en businesses. Volledig toegespitst op de specifieke doelgroepen. Dat doen we op een agile manier, waarbij de klant altijd onderdeel is van het team. Bewezen tools en frameworks zorgen ervoor dat wij snel kunnen ontwikkelen. Wij begeleiden onze klanten met het snel ontwikkelen en lanceren van innovatieve apps. Daarbij helpen we ook vanuit onze eigen ervaring in het succesvol maken van online businesses.

Betrek je  eindgebruikers

In co-creatie met klanten en eindgebruikers ontwerpen we snel een prototype en toetsen of het impact maakt op de business. Daarna gaan we samen door met het ontwikkelen van de eerste versie (MVP).

Handige 'building blocks'

Met behulp van een set 'building blocks' ontwikkelen we snel en gecontroleerd geavanceerde apps. Dat doen we met de beste tools en webdevelopment frameworks. Wij staan garant voor slimme, stabiele en bedrijfskritische apps. 

Kleine stappen, snel vooruit

Wij ontwikkelen apps vanuit de lean startup-gedachte, waarbij we in kleine en snelle stappen een MVP (Minimum Viable Product) ontwikkelen. Daarna gaan we zo snel mogelijk live. Vervolgens meten we, leren we en bouwen we slim verder.

Technologie partners

Een mobiele app ontwikkelen?

Of wil je meer weten over de mogelijkheden? Vraag het Mark!