Recruitment website

Trek de juiste werknemers aan, stroomlijn het wervingsproces en verkort de time-to-hire door de ideale applicant journey te creëren met jouw recruitment website. 

Versterk je employer brand

De schaarste op de arbeidsmarkt is groot. Er is zelfs een “war for talent” gaande. Een sterk employer brand is nog nooit zo belangrijk geweest om nieuwe medewerkers aan te trekken die daadwerkelijk passen bij de organisatie. Een recruitment of werken-bij website helpt je om jouw employer brand te versterken. Wij ontwikkelen recruitment en werken-bij websites die inspelen op de wensen en behoeften van de potentiële medewerkers en een verlengstuk zijn van de organisatie.

Koppeling met ATS en jobboards

Door koppelingen met jobboards en het ATS vinden potentiële medewerkers vacatures op verschillende platformen, maar worden gegevens van sollicitanten verzameld op één plek. Zo is de flow voor zowel huidige als potentiële medewerkers optimaal.

Betrek je eindgebruikers

In co-creatie met de eindgebruikers ontwerpen we snel een prototype en toetsen of het impact maakt op de business. Daarna gaan we samen door met het ontwikkelen van de eerste versie (MVP).

24/7  support

Wij staan - zonodig - 24/7 voor je klaar, want je business moet doordraaien. Wij zijn ISO 27001 gecertificeerd, hebben snelle doorlooptijden en bieden proactieve monitoring en service op onze cloud-omgevingen. 

Technologie partners

Een recruitment website laten ontwikkelen?

Of ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag het Mark!