Pimcore Gold Partner

Pimcore: de motor voor digitale transformatie!

Als Pimcore agency en Pimcore Gold Partner helpen wij jou graag bij de ontwikkeling van jouw Pimcore platform. Pimcore is hét Open Source platform voor content management en commerce. Het is de basis voor alle digitale klantbelevingen en biedt consistente en gepersonaliseerde content op elk gewenst kanaal, zoals je shops, sites en apps. Alle klantdata, productdata en content wordt centraal beheerd. 

  • Alle data centraal beheren
  • Gepersonaliseerde ervaringen
  • Multisite en multistore
  • Modulair en schaalbaar

Next level Digital Experience Platform (DXP) met Pimcore

Op zoek naar een gebruikersvriendelijk platform waar het hart van contentmanagers sneller van gaat kloppen? Look no further! Door de uitgebreide componenten bibliotheek van Pimcore, kunnen contentmanagers met diverse kennisniveaus gemakkelijk content beheren en publiceren. En de time-to-market van (gepersonaliseerde) content versnellen. Als Pimcore agency richt ons e-commerceteam het CMS/DXP simpel in voor organisaties met de focus op e-commerce, self-service of een corporate website. Uiteraard aangepast voor verschillende beheerders binnen de organisatie: van eenvoudige tot geavanceerde views. Met de API-gestuurde aanpak realiseren onze specialisten een naadloze integratie met het bestaande IT-landschap. Zo ontwerpen en ontwikkelen we samen de Pimcore oplossing die jouw klanten blij maakt, waardoor je business groeit.

Enkele klanten

Onze services

Van het opzetten van digitale strategieën en nieuwe concepten tot het ontwerpen, ontwikkelen en onderhouden van gebruiksvriendelijke e-commerce platformen en corporate sites: we bieden end-to-end diensten. Samen creëren we de ideale journey en een naadloze gebruikerservaring op alle apparaten. Zo helpt ons e-commerceteam je om het meeste uit je Pimcore oplossing te halen.

Integraties met PIM, ERP en CRM

Ontwikkel de beste B2B en B2X shop beleving die er kan zijn. Verhoog sales en service met een krachtig platform welke is gekoppeld aan bestaande business applicaties voor PIM, ERP en CRM.

Product Information Management (PIM)

Een PIM-systeem levert de juiste en up-to-date productdata voor alle kanalen. Bovendien versimpelt een PIM-tool het beheer van alle productdata over meerdere product-catalogi. Onmisbaar voor een optimale klantbeleving.

Master Data Management (MDM)

Centraliseer al je master data op één plek, inclusief hiërarchie, structuur, versies, validatie, e.d. Verrijk je master data eenvoudig met attributen, omschrijvingen, vertalingen, documentatie en andere gerelateerde data.

Digital Asset Management (DAM)

Centraliseer al je mediabestanden zoals images, illustraties, video, documenten en meer. Maak alle bestanden beschikbaar voor diverse touchpoints en bouw workflows voor multi-channel publishing.

Content Management Systeem (CMS)

Publiceer snel en eenvoudig complexe content over meerdere kanalen en personaliseer voor optimale conversie. Werk handig samen met behulp van krachtige content workflows en integreer met business applicaties.

Customer Data Platform (CDP)

Beheer klantgegevens op een centrale plek en analyseer gedrag vanuit verschillende bronnen. Bouw klantprofielen, creëer gepersonaliseerde content en activeer bezoekers via speciale marketing triggers.

Ook een Pimcore oplossing laten ontwikkelen?

Of wil je meer weten over de mogelijkheden? Vraag het Mark!