Shopify

Shopify: Next level e-commerce voor je merk

Je eigen merk snel en makkelijk opzetten? Dat doe je met Shopify! Het biedt tools voor voorraadbeheer, betalingsverwerking en geïntegreerde marketing, allemaal ontworpen om de verkoop te stimuleren. Met een gebruiksvriendelijke interface en uitgebreide aanpassingsmogelijkheden maakt Shopify het voor ondernemers mogelijk om een unieke online aanwezigheid te creëren.

  • Gebruikersvriendelijk
  • Oneindig veel integraties
  • Betrouwbaarheid
  • Snel live met jouw merk

Shopify: jouw merk zoals jij dat wilt

Bij Bitfactory begrijpen we de kunst van het online verkopen en helpen we je Shopify's potentieel volledig te benutten. Laten wij samen bouwen aan jouw next level e-commerce merk.   Shopify is een platform dat gebruikersvriendelijk is voor een nieuw merk maar ook voor gevestigde internationale merken. Het fijne aan Shopify is dat je oneindig veel mogelijkheden hebt met marketing en integraties. Zo kan jij je focussen op dingen die er écht toedoen.  Met Shopify breng je jouw gehele business samen onder één dak. Van verkoop tot aan de backoffice, Shopify maakt het beheren van jouw merk makkelijk. 

Next level e-commerce

Bitfactory is specialist in e-commerce oplossingen. Wij hebben jarenlange ervaring in het werken met merken. Dat doen we met een toegewijd team van specialisten op het gebied van onderzoek, design, development en data-integratie. Daarnaast zorgen onze strategen voor een helder plan, geolied proces en een succesvolle lancering. Ook na lancering blijven wij als team betrokken en staan garant voor updates, onderhoud en continue optimalisatie.

Wij begrijpen jouw uitdagingen

Sales met eenvoud

Klanten haken af wanneer zij een complexe aankoopproces ervaren. Shopify heeft een uitgebreide set aan functionaliteiten om het aankoopproces eenvoudig neer te zetten.

Gestroomlijnde backoffice voor jouw merk

Je merk bouwen én laten groeien is al moeilijk genoeg. Maak het jezelf makkelijk door alles onder te brengen in Shopify. Van je voorraad tot aan je gehele financiën. 

Volledige aanpasbaarheid

Design jouw merk zoals jij dat wilt met de intuitieve editor. Je hebt volledige controle over de front-end van je site en er is altijd ruimte voor custom oplossingen. 

De belangrijkste features

Bereik jouw klanten met marketing

Trek nieuwe klanten aan met marketing.  Shopify heeft integraties met tools zoals Klaviyo, Squeezly maar ook Meta, Google en nog veel meer.

Makkelijk in gebruik

Met een drag-and-drop editor beheer jij eenvoudig jouw eigen webshop, precies zoals jij dat wilt. 

Handige integraties met Shopify apps

Met de Shopify app store voeg je meer features en functionaliteiten toe. Zo zijn er meer dan 9000 apps waaruit je kan kiezen om jouw site nóg krachtiger te maken.

Snel live met  handige modules

Shopify komt met een grote set aan standaard modules, waarmee je jouw merk volledig op maat kunt neerzetten. Toch maatwerk? Geen probleem! Onze specialisten helpen je graag met custom Shopify apps.

Eenvoudige integratie met ERP, MDM, PIM en CRM

Wij integreren jouw Shopify platform met alle bekende systemen zoals Microsoft Dynamics, SAP, Exact, Unit4, Salesforce, Thinkwise. Wil je een andere integratie? Ook dat kunnen onze integratie specialisten realiseren!

Shopify voor merken, fabrikanten en wholesalers

Shopify heeft een flexibel platform dat zich aanpast aan de unieke behoeften van elk bedrijf, of het nu gaat om fabrikanten, wholesalers of distributeurs. Wil je overstappen van Magento naar Shopify? Ook daarmee helpen wij je graag!

Een Shopify demo?

Of wil je meer weten over de mogelijkheden? Vraag het Mike!