Bitfactory bij de beste digital enablers van Nederland!

De 2e editie van de DX300 is uitgebracht door MT/Sprout en de Universiteit van Amsterdam (UvA). Ook dit jaar heeft Bitfactory weer een mooie positie weten te bemachtigen! Hiermee behoren we opnieuw bij de top van bedrijven die digitale transformatie mogelijk maakt.

DX300

Bij de DX300 ligt de focus op digitale transformatie. MT/Sprout en UvA doen onderzoek naar welke bedrijven en organisaties voorop lopen in de digitale transformatie. En welke dienstverleners dit mogelijk maken. Management leaders geven antwoord op deze vragen en beoordelen daarnaast bedrijven op het gebied van samenwerking, expertise, kwaliteit en resultaten. Zo beoordelen ze ook Bitfactory. Op elk onderdeel scoorden we hoger dan vorig jaar met de hoogste cijfers voor samenwerking en expertise!

"Geweldig dat we ook dit jaar bij de beste digital enablers van Nederland zitten! Onze specialisten proberen samen met onze klanten elke keer weer de volgende stap te zetten op het gebied van digitalisering. In onze Factory komen klant, team en eindgebruiker samen en worden de meest innovatieve ideeën bedacht, ontworpen, gevalideerd en ontwikkeld. Gaaf dat onze werkwijze resulteert in hoge cijfers op het gebied van expertise en samenwerking in de DX300."

- Mark Jongerius, Commercieel directeur bij Bitfactory

Benieuwd naar onze resultaten van vorig jaar? Je leest het hier

Next step digital_

Samen met ambitieuze merken ontwikkelen wij digitale producten die hun klanten blij maken en hun business laten groeien. Wil je meer weten over onze projectaanpak? Neem contact op en kom eens langs in onze factory in Rotterdam. Wij vertellen je er graag meer over!

Klaar voor de volgende stap?

Kom eens langs om kennis te maken!

Contact