Intensieve samenwerking voor Pimcore en Shopware

Pimcore en Shopware bouwen aan een wereldwijde technologie alliantie. En dat is goed nieuws! Het zijn namelijk 2 ijzersterke e-commerce tools die elkaar enorm versterken. Wij van Bitfactory zijn hier dus heel enthousiast over, omdat wij beide platforms reeds (geïntegreerd) inzetten voor de e-commerce oplossingen van onze klanten. Maar de integratie gaat vanaf nu dus nog beter worden. Lees hier het volledige nieuwsbericht.

 

Pimcore en Shopware zetten wij in voor zowel B2B als B2C e-commerce voor onze klanten. Daarbij fungeert Pimcore als datamanagement tool (PIM, DAM, CDP) en Shopware als next level store. De 2 pakketten gaan vanaf nu digital commerce naar een hoger niveau tillen. Dat zal zich op korte termijn vooral uiten in nog betere integratie mogelijkheden en features zoals spatial commerce en digital sales rooms. 

Als Pimcore Gold Partner en Shopware Silver Partner zijn wij hier enthousiast over, omdat wij reeds meerdere koppelingen hebben ontwikkeld tussen Pimcore en Shopware en wij merken dat dit voor bestaande en nieuwe e-commerce klanten een heel krachtige combinatie is. 

 

2 sprekende voorbeelden: 

PMG voert 6 fietsmerken en is marktleider. Wij realiseerden met de Pimcore/Shopware combinatie een krachtige B2B portal, waarmee dealers over een complete selfservice omgeving beschikken voor het inkopen van fietsen en serviceonderdelen. Uiteraard gekoppeld aan het ERP-systeem, CRM en service software. Zie case.

Blackstone is een bekend Nederlands schoenenmerk en fabrikant. Wij realiseerden met de Pimcore/Shopware combinatie een state-of-the-art D2C webshop met Product Information Management in Pimcore en gekoppeld aan het ERP systeem. De Shopware webshop is geheel gericht op conversie en merkbeleving en is gekoppeld aan diverse marktplaatsen en marketing software voor personalisatie.


Demo Pimcore & Shopware?

Ben jij klaar voor next-level e-commerce? Ontdek hoe je met de combinatie van Pimcore en Shopware de volgende stap kunt maken. Neem contact met ons op voor een demo. 

Benieuwd naar de mogelijkheden van Pimcore?

In een online demo van 30 minuten laat Mike zien wat Pimcore voor jouw organisatie kan betekenen.