Bitfactory is Pimcore Gold Partner

Het is officieel: Bitfactory is Pimcore Gold Partner. Hiermee zijn wij onderdeel van het Pimcore netwerk. En daar zijn we blij mee! Het uitgebreide CMS-platform biedt namelijk interessante mogelijkheden op het gebied van data- en experience management. Zo kunnen o.a. alle klant- en productdata, klantervaringen en content binnen het platform centraal worden beheerd. Op dit moment maken zo’n 82.000+ organisaties wereldwijd gebruik van Pimcore, waaronder IKEA, Peugeot en Unicef.
 

Pimcore is een Digital Experience Platform (DXP)

Het platform biedt dus alle ingrediënten om voor klanten de beste beleving te creëren. En dat over alle digitale ‘touchpoints’, zoals bijvoorbeeld websites, shops en apps. Alle klant- en productdata worden verzameld op één plek om daarmee gepersonaliseerde content te kunnen aanbieden op het juiste moment via het juiste kanaal. 

Krachtig en eenvoudig in gebruik

Het platform en de losse modules zijn zeer eenvoudig in gebruik en content managers met diverse kennisniveaus kunnen er eenvoudig en snel mee werken. Hierdoor is de time-to-market snel en kan het contentteam zelf veel werk in eigen handen nemen. 

Pimcore is ook zeer sterk in personalisatie en marketing automation. Denk hierbij aan weergaven in meerdere talen of weergegeven content op basis van eerdere getoonde interesses. Pimcore kan eenvoudig worden ingericht  voor diverse soorten organisaties. Daarbij kan bijvoorbeeld de focus liggen op e-commerce, self-service of juist op een online corporate platform.

Open Source

Pimcore is het meest complete en innovatieve Open Source CMS/DXP dat er is en is een tegenhanger van bijvoorbeeld SiteCore, Episerver en Adobe Experience Manager. 

Het platform werd eerder positief beoordeeld door o.a. onderzoeksbureaus Gartner en Forrester. Bitfactory is nu één van de officiële partners en heeft nu al zes gecertificeerde ontwikkelaars in huis. 

Benieuwd naar Pimcore? Lees hier meer

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw organisatie?

Plan hier een afspraak!

Contact