SkillsCV genomineerd voor DIA award

Yes! SkillsCV is genomineerd voor een Dutch Interactive Award in de categorie Disrupter. Op basis van concept, design en UX, resultaat en optimalisatie werden wij in deze categorie, samen met 4 andere bedrijven, als beste beoordeeld door de vakjury.

Over Dutch Interactive Awards

De Dutch Interactive Awards (DIA) zijn dé prijzen voor het allerbeste interactieve werk van Nederlandse makers. De DIA reikt binnen 15 categorieën een goud en zilver award uit aan de meest vooraanstaande bureaus en opdrachtgevers. Alle ingezonden cases worden beoordeeld door een onafhankelijke vakjury van zwaargewichten uit de digitale wereld. 

Op 8 juni wordt bekend of we in de prijzen zijn gevallen, dus stay tuned!

SkillsCV app: voor de baan die je bent

Met de app zorgt SkillsCV voor een eerlijke arbeidsmarkt en gelijke kansen voor iedereen. Door de focus te leggen op skills in plaats van enkel en alleen diploma’s en werkervaring kan SkillsCV betere en volledige matches maken tussen vraag en aanbod. Inmiddels maken al duizenden gebruikers sneller, makkelijker en leuker een cv dat uitgaat van wat je kunt in plaats van wat je kent. 

Benieuwd naar de hele case? Je leest het hier.

Team up with Bitfactory!

Samen met onze opdrachtgevers ontwikkelen we slimme digitale producten die hun klanten blij maken, waardoor hun business groeit. Wil je meer weten over onze aanpak? Neem contact op en kom eens langs in onze Factory in Rotterdam. Wij denken graag actief mee over je digitale uitdagingen!

Klaar voor de volgende stap?

Kom eens langs om kennis te maken!

Contact