Live webinar 29 februari om 11.00 uur

Zo maak je jouw WordPress site of platform toekomstbestendig

Jouw organisatie is continu in verandering. Dat vraagt om wendbaarheid en aanpassingsvermogen van jouw online marketing. Is jouw website hierop voorbereid? Op donderdag 29 februari van 11:00 tot 12:00 uur nemen Jetta (digitaal strateeg) en Mike (WordPress expert) je mee in  de toekomst van WordPress. 

  • Vergroot de levensduur van jouw site of platform
  • Zo zet je WordPress in binnen een snel veranderende omgeving
Jouw organisatie verandert zó snel, dat je website niet altijd bij kan blijven. Voor je het weet is je site of platform gedateerd en kun je hem niet meer inzetten. Is jouw website hierop voorbereid?

Kom naar het WordPress webinar. Je ontdekt hoe je WordPress inzet binnen een snel veranderende omgeving, hoe je de levensduur van jouw site kunt vergroten én welke kritische succesfactoren hierin belangrijk zijn. 

Kritische succesfactoren voor toekomstbestendige site of platform

Hoe maak je jouw site of platform toekomstbestendig? Ontdek de succesfactoren waaraan jouw site moet voldoen.

WordPress technologie binnen een snel veranderende omgeving

Krijg inzicht in de nieuwste mogelijkheden van WordPress voor flexibel en schaalbaar web management. 

Een praktijkcase met de nieuwste mogelijkheden  van WordPress

Ontdek hoe Peterson anticipeert op verandering door gebruik te maken van de nieuwste WordPress technologie. 

Mike de Jongh

Mike is Managing Director bij Bitfactory van het WordPress team. Samen met onze klanten ontwikkelt het team high-end corporate en recruitment websites die inspelen op de wensen en behoeften van de klant. Tijdens het webinar deelt Mike zijn kennis over de mogelijkheden van WordPress.

Jetta Boogaard

Jetta is Digitaal Strateeg bij Bitfactory. Met al meer dan 25 jaar ervaring in het vak adviseert zij onze klanten om zo samen de volgende digitale stap te zetten. Jetta geeft je inzicht in de trends en ontwikkelingen binnen website-ontwikkeling en legt aan de hand van een praktijkcase uit hoe je hierop in kunt spelen. 

Benieuwd hoe je jouw site klaar maakt voor de toekomst?

Reserveer je plek voor het WordPress webinar op donderdag 29 februari. Je ontdekt hoe je WordPress inzet binnen een snel veranderende omgeving, hoe je de levensduur van jouw site kunt vergroten én welke kritische succesfactoren hierin belangrijk zijn.