Website laten maken?

Een website laten bouwen voor jouw bedrijf kan een uitdagend proces zijn, maar het resultaat is de moeite waard! Bij het laten maken van een website komt veel kijken. Van het kiezen van de juiste content en lay-out tot het optimaliseren voor zoekmachines, er zijn veel aspecten waar je rekening mee moet houden. Met onze technische kennis en ervaring zorgen we voor een professionele en moderne website die niet alleen visueel aantrekkelijk is, maar ook goed presteert.

Onze werkwijze

Het maken van een website vereist een gestructureerde aanpak. Om deze reden zijn er drie fases om ervoor te zorgen dat de website consistent van hoge kwaliteit is en aan de behoeften van de gebruikers voldoet. Deze drie fases worden Discover, Build en Grow genoemd.

Fase één: Discover heeft als doel om een duidelijk begrip te krijgen van wat de website moet bereiken, wie de beoogde doelgroep is en hoe deze groep het beste kan worden bereikt. Hierbij moet worden gelet op de functionaliteit, het ontwerp en de inhoud van de website. Het is belangrijk om gedegen onderzoek te doen naar de specifieke behoeften en wensen van de doelgroep, zodat de website hierop kan worden afgestemd.

Fase twee: Build is het bouwen van de daadwerkelijke website. Dit omvat alles, van het ontwerp tot de code en van de gebruikte technologieën tot de inhoud. Elke beslissing die bij het bouwen van de website wordt genomen, moet gebaseerd zijn op de resultaten van stap één. Wanneer de website is gebouwd, moet deze grondig worden getest om ervoor te zorgen dat deze goed werkt en dat er geen fouten in de code zitten.

Fase drie: Grow gaat over het onderhouden en verbeteren van de website nadat deze is gelanceerd. Door middel van analyse en gebruikersfeedback kunnen heel eenvoudig fouten en problemen worden geïdentificeerd en kan de website verder worden geoptimaliseerd zodat deze goed vindbaar is. Zo kan bijvoorbeeld de laadsnelheid worden verbeterd, de SEO worden aangepast of extra functies worden toegevoegd om de gebruikerservaring te verbeteren. Het is belangrijk om regelmatig updates door te voeren om de website relevant en up-to-date te houden.

Voorbereidingen voor een nieuwe website

Een goede voorbereiding versnelt het proces en zorgt ervoor dat jouw nieuwe website helemaal aansluit bij jouw wensen en doelen. Hieronder vind je enkele tips die je kunt volgen om de voorbereiding van jouw nieuwe website tot een succes te maken!

1.Bepaal jouw doelen en wensen

Voordat met het ontwerpen van jouw nieuwe website kan worden begonnen, is het belangrijk om duidelijk voor ogen te hebben wat je wilt bereiken. Wat zijn jouw doelen met de website? Wil je meer klanten aantrekken, meer producten verkopen of juist jouw naamsbekendheid vergroten?

Daarnaast is het ook belangrijk om jouw wensen op een rijtje te zetten. Wat voor soort website wil je laten maken? Welke functionaliteiten wil je graag terugzien op de website? Denk hierbij bijvoorbeeld aan een online contactformulier, een webshop of een blog.

2. Doe onderzoek naar jouw doelgroep

Om ervoor te zorgen dat jouw nieuwe website aansluit bij jouw doelgroep, is het belangrijk om onderzoek te doen naar wie jouw doelgroep precies is. Wat zijn hun interesses, behoeften en gedrag? Op basis hiervan kun we samen de inhoud en vormgeving van jouw website bepalen.

3. Zorg voor goede content

Een mooie website is belangrijk, maar goede content is minstens zo belangrijk. Zorg ervoor dat jouw teksten duidelijk, overtuigend en foutloos zijn en dat je gebruik maakt van relevante afbeeldingen en video's. Dit helpt niet alleen bij het bereiken van jouw doelen, maar ook bij het aantrekken van bezoekers en het behouden van hun aandacht.

Waarom een website laten maken bij Bitfactory?

Bij Bitfactory is het ontwerpen en ontwikkelen van websites onze specialiteit!  Ons ervaren team van webontwikkelaars en -ontwerpers werkt met je samen om ervoor te zorgen dat je nieuwe website zowel visueel aantrekkelijk als gebruiksvriendelijk is. Bovendien bieden we onze klanten een scala aan diensten zoals SEO optimalisatie, e-commerce oplossingen en nog veel meer.

Meer weten?

Kom eens langs om kennis te maken!

Contact