Conversiegerichte webshops

Conversiegerichte webshops voor merken die hun klanten de beste beleving willen bieden.

Een webshop met de ultieme merkbeleving

Wie de shoppende klant wil vinden, raken en binden moet waardevolle en gepersonaliseerde shop-ervaringen creëren. Jouw klant is 'always on', 7 dagen per week in diverse tijdzones. Met de customer journey als uitgangspunt, bedenken, designen en ontwikkelen wij als e-commerce bureau conversiegerichte webshops met de ultieme merkbeleving. Voor zowel B2B als B2C. Dat doen we op een agile manier en in nauwe samenwerking met onze klanten en eindgebruikers.

Een slimme digitale strategie

Aan een succesvolle webshop ligt altijd een goede digitale strategie ten grondslag. Ontworpen vanuit de eindgebruiker en zo opgesteld dat hij simpel, meetbaar en ‘actionable’ is.

Betrek je eindgebruikers

In co-creatie met klanten en eindgebruikers ontwerpen we krachtige webshops en toetsen of het impact maakt op de business. Daarna gaan we samen door met het ontwikkelen van de eerste versie (MVP).

24/7 support

Wij staan - zo nodig - 24/7 voor je klaar, want je business moet doordraaien. Wij zijn ISO 27001 gecertificeerd, hebben snelle doorlooptijden en bieden proactieve monitoring en service op onze cloud-omgevingen

Integraties met PIM, ERP en CRM

Ontwikkel de beste webshop beleving die er kan zijn. Verhoog sales en service met een krachtig platform welke is gekoppeld aan bestaande business applicaties voor PIM, ERP en CRM.

Product Information Management (PIM)

Een PIM-tool levert de juiste en up-to-date productdata voor alle kanalen. Bovendien versimpelt een PIM-tool het beheer van alle productdata over meerdere product-catalogi. Onmisbaar voor een optimale klantbeleving.

Master Data Management (MDM)

Centraliseer al je master data op één plek, inclusief hiërarchie, structuur, versies, validatie, e.d. Verrijk je master data eenvoudig met attributen, omschrijvingen, vertalingen, documentatie en andere gerelateerde data.

Digital Asset Management (DAM)

Centraliseer al je mediabestanden zoals images, illustraties, video, documenten en meer. Maak alle bestanden beschikbaar voor diverse touchpoints en bouw workflows voor multi-channel publishing.

Web Content Management (CMS)

Publiceer snel en eenvoudig complexe content over meerdere kanalen en personaliseer voor optimale conversie. Werk handig samen met behulp van krachtige content workflows en integreer met business applicaties.

Customer Data Platform (CDP)

Beheer klantgegevens op een centrale plek en analyseer gedrag vanuit verschillende bronnen. Bouw klantprofielen, creëer gepersonaliseerde content en activeer bezoekers via speciale marketing triggers.

Technologie partners

Een B2C webshop?

Of wil je meer weten over de mogelijkheden? Vraag het Mark!