Klantportaal

Een klantportaal om de beste service te bieden, processen efficiënt in te richten en slim te digitaliseren.

Jouw klant 24/7 bedienen

Wil je jouw service-organisatie digitaliseren en jouw klanten 24/7 toegang geven? Met een klantportaal geef je jouw klanten flexibiliteit. Een veilige en gebruiksvriendelijke omgeving om je zaken te regelen. Facturen inzien, bestellingen plaatsen, gegevens aanpassen, afspraken maken. Allemaal op het ideale moment voor jouw klant. Wij bouwen gebruiksvriendelijke klantportalen die inspelen op de behoeften van jouw klanten. Gemaakt om het leven van jouw klant makkelijker te maken!

Betrek je eindgebruikers 

In co-creatie met klanten en eindgebruikers ontwerpen we snel een prototype en toetsen of het impact maakt op de business. Daarna gaan we samen door met het ontwikkelen van de eerste versie (MVP).

Applicatie integratie

Klantportalen zijn meestal gekoppeld met diverse ERP- , CRM- en boekhoudsystemen. Bitfactory is specialist in applicatie integratie en heeft veel ervaring met de meest gebruikte systemen zoals Salesforce, SAP, Microsoft, Exact, etc...

24/7  support

Wij staan - zonodig - 24/7 voor je klaar, want je business moet doordraaien. Wij zijn ISO 27001 gecertificeerd, hebben snelle doorlooptijden en bieden proactieve monitoring en service op onze cloud-omgevingen. 

Technologie partners

Een klantportaal?

Of ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag het Mark!