PIM systeem

Solide PIM, DAM en MDM oplossingen voor e-commerce waarbij datamanagement een cruciale rol speelt.

De motor voor geavanceerde e-commerce oplossingen

Een slimme datamanagement oplossing is de basis voor alle digitale klantbelevingen. En biedt consistente en gepersonaliseerde content op elk gewenst kanaal. Van shops tot apps en ook sites. Met Pimcore als datamanagement platform bieden wij een e-commerce oplossing voor Product informatie (PIM), Digital Assets (DAM), Master Data (MDM) en Klantdata (CDP). De basis voor jouw digital commerce!

Integraties met PIM, ERP en CRM

Ontwikkel de beste B2B en B2X shop beleving die er kan zijn. Verhoog sales en service met een krachtig platform welke is gekoppeld aan bestaande business applicaties voor PIM, ERP en CRM.

Product Information Management (PIM)

Een PIM-systeem levert de juiste en up-to-date productdata voor alle kanalen. Bovendien versimpelt een PIM-tool het beheer van alle productdata over meerdere product-catalogi. Onmisbaar voor een optimale klantbeleving.

Master Data Management (MDM)

Centraliseer al je master data op één plek, inclusief hiërarchie, structuur, versies, validatie, e.d. Verrijk je master data eenvoudig met attributen, omschrijvingen, vertalingen, documentatie en andere gerelateerde data.

Digital Asset Management (DAM)

Centraliseer al je mediabestanden zoals images, illustraties, video, documenten en meer. Maak alle bestanden beschikbaar voor diverse touchpoints en bouw workflows voor multi-channel publishing.

Web Content Management (CMS)

Publiceer snel en eenvoudig complexe content over meerdere kanalen en personaliseer voor optimale conversie. Werk handig samen met behulp van krachtige content workflows en integreer met business applicaties.

Customer Data Platform (CDP)

Beheer klantgegevens op een centrale plek en analyseer gedrag vanuit verschillende bronnen. Bouw klantprofielen, creëer gepersonaliseerde content en activeer bezoekers via speciale marketing triggers.

Technologie partners

Een PIM, DAM of MDM oplossing?

Of wil je meer weten over de mogelijkheden? Vraag het Mark!