E-commerce bureau

Converterende B2C en B2B webshops volledig toegespitst op de behoefte van je doelgroep.

Een webshop die je sales verhoogt

Jouw klanten, leveranciers en partners willen hun wensen en behoeften online kunnen regelen. 24 uur per dag, 7 dagen per week in diverse tijdzones. Voor merken, industrie en handel ontwikkelen wij als e-commerce agency uit Rotterdam conversiegerichte B2C webshops met de ultieme merkbeleving. En daarnaast aansprekende en converterende B2B webshops, geïntegreerd met het saleskanaal, PIM en ERP-systeem. Volledig toegespitst op de behoefte van de eindklant. Vanuit een solide strategie bedenken, ontwerpen en realiseren wij e-commerce oplossingen die echt impact hebben op jouw business. Dat doen we op een agile manier en in nauwe samenwerking met jou en de eindgebruikers.

Technologie partners

Een slimme digitale strategie

Aan een succesvolle webshop ligt altijd een goede digitale strategie ten grondslag. Ontworpen vanuit de eindgebruiker en zo opgesteld dat hij simpel, meetbaar en ‘actionable’ is.

Betrek je eindgebruikers

In co-creatie met klanten en eindgebruikers ontwerpen we krachtige webshops en toetsen of het impact maakt op de business. Daarna gaan we samen door met het ontwikkelen van de eerste versie (MVP).

24/7 support

Wij staan - zo nodig - 24/7 voor je klaar, want je business moet doordraaien. Wij zijn ISO 27001 gecertificeerd, hebben snelle doorlooptijden en bieden proactieve monitoring en service op onze cloud-omgevingen

Integraties met PIM, ERP en CRM

Ontwikkel de beste webshop beleving die er kan zijn. Verhoog sales en service met een krachtig platform welke is gekoppeld aan bestaande business applicaties voor PIM, ERP en CRM.

Product Information Management (PIM)

Een PIM-tool levert de juiste en up-to-date productdata voor alle kanalen. Bovendien versimpelt een PIM-tool het beheer van alle productdata over meerdere product-catalogi. Onmisbaar voor een optimale klantbeleving.

Master Data Management (MDM)

Centraliseer al je master data op één plek, inclusief hiërarchie, structuur, versies, validatie, e.d. Verrijk je master data eenvoudig met attributen, omschrijvingen, vertalingen, documentatie en andere gerelateerde data.

Digital Asset Management (DAM)

Centraliseer al je mediabestanden zoals images, illustraties, video, documenten en meer. Maak alle bestanden beschikbaar voor diverse touchpoints en bouw workflows voor multi-channel publishing.

Web Content Management (CMS)

Publiceer snel en eenvoudig complexe content over meerdere kanalen en personaliseer voor optimale conversie. Werk handig samen met behulp van krachtige content workflows en integreer met business applicaties.

Customer Data Platform (CDP)

Beheer klantgegevens op een centrale plek en analyseer gedrag vanuit verschillende bronnen. Bouw klantprofielen, creëer gepersonaliseerde content en activeer bezoekers via speciale marketing triggers.

Een e-commerce platform?

Of wil je meer weten over de mogelijkheden? Vraag het Mark!