Slimme webapplicaties

Slimme tools voor organisaties die de beste oplossing willen, volledig toegespitst op hun specifieke business processen.

Webapplicaties voor merken, start-ups en scale-ups

Soms is standaard software gewoonweg niet genoeg. Daarom ontwikkelen wij webapplicaties voor organisaties die de beste kwaliteit willen, volledig toegespitst op hun eindgebruikers en specifieke business processen. De webapplicatie ontwikkeling doen we snel, agile en met behulp van slimme 'building blocks'. Wij begeleiden onze klanten met het snel ontwikkelen en lanceren van innovatieve webapplicaties. Daarbij helpen we ook vanuit onze eigen ervaring in het succesvol maken van online businesses.

Betrek je  eindgebruikers

In co-creatie met klanten en eindgebruikers ontwerpen we snel een prototype en toetsen of het impact maakt op de business. Daarna gaan we samen door met het ontwikkelen van de eerste versie (MVP).

Handige 'building blocks'

Jouw webapplicatie laten maken door Bitfactory? Dat doen we met de beste tools en webdevelopment frameworks. Met behulp van een set 'building blocks' ontwikkelen we snel en gecontroleerd geavanceerde applicaties. Wij staan garant voor slimme, stabiele en bedrijfskritische software en applicaties.

Kleine stappen, snel vooruit

Wij ontwikkelen applicaties vanuit de lean startup-gedachte, waarbij we in kleine en snelle stappen een MVP (Minimum Viable Product) ontwikkelen. Daarna gaan we zo snel mogelijk live. Vervolgens meten we, leren we en bouwen we slim verder.

Technologie partners

Een slimme webapplicatie?

Of wil je meer weten over de mogelijkheden? Vraag het Mark!