WordPress agency

Bitfactory: specialist in high-end WordPress

Als WordPress agency ontwerpen en ontwikkelen we krachtige en bedrijfskritische WordPress platforms zoals corporate, recruitment en high volume platforms. Onze specialisten laten je graag alle mogelijkheden (en onmogelijkheden) van het WordPress platform zien en begeleiden je in het behalen van digitaal succes.

  • WordPress voor schaalbare platform oplossingen
  • Flexibel beheer door je eigen marketeers en content managers
  • Geschikt voor multi-site en multi-lingual
  • Up-to-date met de nieuwste beveiligingsprotocollen

High-end WordPress oplossingen

Als contentmanager wil je zelf aan de knoppen van je website draaien en niet afhankelijk zijn van externe partijen. Je wilt je website volledig kunnen inrichten aan de hand van handige bouwblokken. Met WordPress kan dat. Als WordPress specialist is Bitfactory partner van organisaties zoals TNO, NOS, Bayer en TU Delft. We helpen onze klanten groeien: van digitale strategie en design tot aan development, hosting en support. Samen ontwerpen en ontwikkelen we high-end WordPress oplossingen die jouw klanten blij maken, waardoor je business groeit.

Enkele klanten

Onze services

Van het opzetten van digitale strategieën en nieuwe concepten tot het ontwerpen en ontwikkelen van corporate, recruitment en high volume platforms: we bieden end-to-end WordPress diensten. Samen creëren we de ideale journey en een naadloze gebruikerservaring op alle apparaten. Zo helpen we je om het meeste uit je WordPress oplossing te halen.

WordPress development

We bieden de modernste WordPress oplossingen met extra aangepaste functies en integraties. Zo garanderen we een soepel en veilig platform om je te helpen het beste uit je digitale aanwezigheid te halen.

UX & UI design

Niet één uit duizend, maar een unieke uitstraling. Ons UX & UI designteam ontwerpt boeiende en naadloze ervaringen voor je klanten. We leggen de focus op het creëren van interfaces met een unieke uitstraling, waardoor je webshop een eigen identiteit krijgt.

WordPress Hosting

De performance van je website hangt samen met de inrichting van je cloud-hosting platform. Wij richten efficiënte cloud oplossingen in, waarop jouw websites als een zonnetje draaien.

WordPress support

Websitebeheer is een vak. Klanten blij maken ook. Daarom staan we - zonodig - 24/7 voor je klaar, want je business moet doordraaien. Wij zijn ISO 27001 gecertificeerd en hebben snelle doorlooptijden.

WordPress security

Je wilt dat je websites veilig zijn en goed beheerd worden. We zijn gespecialiseerd in WordPress security. Ons support team monitort continu de veiligheid en is bezig met het optimaliseren van de WordPress platforms.

WooCommerce development

Door middel van de WordPress plug-in WooCommerce ontwikkelen we op maat gemaakte e-commerceoplossingen voor je organisatie. We creëren optimale gebruikerservaringen met geavanceerde functionaliteiten en veilige betalingsgateways.

WordPress training

Het maximale uit je platform halen? Onze specialisten bieden WordPress training op maat, zodat je op de hoogte bent van de nieuwste WordPress technologieën en ontwikkelingen.

Plug-in management

Onze experts creëren - indien nodig - custom plug-ins en zorgen voor het beheer van alle plug-ins op jouw WordPress oplossing. Zo blijven jouw plug-ins altijd up-to-date en veilig. Op die manier behoud je de volledige controle over de website en optimaliseer je de prestaties ervan.

Wij zijn gespecialiseerd in...

Corporate websites

Converterende websites en multi-site CMS-en voor organisaties die met hun merk de beste klantbeleving willen realiseren.

Recruitment websites

Creëer de ideale applicant journey met jouw recruitment platform om kandidaten aan te trekken en wervingsprocessen te versnellen. 

High volume platforms

Bied, ongeacht de hoeveelheid data en verkeer op jouw platform, naadloze en efficiënte gebruikerservaringen voor jouw klanten.

Ook een WordPress oplossing laten ontwikkelen?

Of wil je meer weten over de mogelijkheden? Vraag het Jetta!