B2B webshop

Converterende B2B webshops en salesportals volledig toegespitst op de behoefte van de zakelijke eindklant.

B2B webshop die je sales verhoogt

Jouw klanten, leveranciers en partners willen hun business online kunnen regelen. 24 uur per dag, 7 dagen per week. Voor merken, industrie en handel ontwikkelen wij aansprekende en converterende B2B (en B2C) webshops. Geïntegreerd met het saleskanaal, PIM en ERP-systeem. Volledig toegespitst op de behoefte van de zakelijke eindklant. Niet voor niets is klanttevredenheid voor de meeste (B2B) businesses één van de belangrijkste KPI’s. Dat is tenslotte een voorwaarde voor succes en groei. Vanuit een solide strategie bedenken, ontwerpen en realiseren wij e-commerce oplossingen die echt impact hebben op jouw business.

Integraties met PIM, ERP en CRM

Ontwikkel de beste B2B en D2C shop beleving die er kan zijn. Verhoog sales en service met een krachtig platform welke is gekoppeld aan bestaande business applicaties voor PIM, ERP en CRM. 

Product Information Management (PIM)

Een PIM-tool levert de juiste en up-to-date productdata voor alle kanalen. Bovendien versimpelt een PIM-tool het beheer van alle productdata over meerdere product-catalogi. Onmisbaar voor een optimale klantbeleving.

Master Data Management (MDM)

Centraliseer al je master data op één plek, inclusief hiërarchie, structuur, versies, validatie, e.d. Verrijk je master data eenvoudig met attributen, omschrijvingen, vertalingen, documentatie en andere gerelateerde data.

Digital Asset Management (DAM)

Centraliseer al je mediabestanden zoals images, illustraties, video, documenten en meer. Maak alle bestanden beschikbaar voor diverse touchpoints en bouw workflows voor multi-channel publishing.

Web Content Management (CMS)

Publiceer snel en eenvoudig complexe content over meerdere kanalen en personaliseer voor optimale conversie. Werk handig samen met behulp van krachtige content workflows en integreer met business applicaties.

Customer Data Platform (CDP)

Beheer klantgegevens op een centrale plek en analyseer gedrag vanuit verschillende bronnen. Bouw klantprofielen, creëer gepersonaliseerde content en activeer bezoekers via speciale marketing triggers.

Technologie partners

Een B2B webshop laten ontwikkelen?

Of wil je meer weten over de mogelijkheden? Vraag het Mark!