Aan de slag

Samen met ambitieuze merken ontwikkelen wij digitale producten die hun klanten blij maken en hun business laten groeien. Vanuit onze factory in Rotterdam werken onze 50 Bits nauw samen met klanten aan rock-solid oplossingen voor web en mobile.

What does your customer want?
And what does your business need?

Lovable digital products

Happy customers

Growing business

Discover

Samen nieuwe digitale kansen ontdekken en ontwerpen.

Build

Development van sites, shops, software en apps.

Grow

Support, groei en innovatie van jouw business.

Next step digital is human!

De levens van mensen zullen nooit digitaal worden, maar digitale producten moeten wel menselijker worden.

Daarom begint ons denken nooit digitaal. Bij Bitfactory is de menselijke ervaring altijd het startpunt én het uiteindelijke doel. En we maken ons beste werk in co-creatie met klanten die niet bang zijn om hún menselijke kant aan tafel te brengen. Digitalisering moet de menselijke ervaring verrijken, niet beperken. Next step digital is niet méér digitaal. Next step digital is human!

Teamwork = dreamwork

Uiteindelijk valt of staat alles met de formatie van een goed digitaal team, een combinatie van talenten van klant en bureau.

Digitale producten zijn zonder uitzondering onderdeel van complexe technische architecturen. Daarvoor is veel expertise nodig, maar bovenal een perfect op elkaar ingespeeld, multidisciplinair team. Zo’n team smeden vraagt kennis, tijd en aandacht, maar het is onze formule voor succes. Onze dedicated teams staan klaar om direct waarde te creëren. En zij zorgen voor continue innovatie en optimalisatie van de digitale producten van onze klanten.

Small steps, fast forward

Agile projectmethodieken zijn niet voor niets populair in design en software development. Geen kastelen bouwen, maar in kleine stapjes waarde toevoegen.

De praktijk leert dat de koppen bij elkaar steken en samen ontwikkelen in korte iteraties meer waarde toevoegt dan eindeloos overleg en uitgebreide documentatie vooraf. Is het echt zo simpel? Nee. Er zijn altijd uitdagingen. Maar agile werken en snel live gaan verkleint de kans op afbreuk en garandeert een hoge businesswaarde. Wij omarmen de agile aanpak en werken, afhankelijk van de situatie, met (Bit)scrum of Kanban.

Meten, weten, verbeteren

Meten is weten. En weten is verbeteren. Daarom staat data aan de basis van elke volgende stap.

Inzichten in business-data en klantgedrag bepalen hoe we producten ontwikkelen en steeds verder optimaliseren. Het juiste inzicht in de data helpt onze klanten om gefundeerde beslissingen te nemen en een roadmap te maken voor de toekomst. Wij helpen onze klanten bij het meten en analyseren van data en vormen daarmee het fundament om de volgende stap in digitale groei te maken.

Erkenningen
Klanten

Klaar voor de volgende stap?

Kom eens langs om kennis te maken!

Contact