Branches

Als digital agency kunnen wij alleen impact maken als we grondige kennis hebben van de business van onze klanten. Dan gaat het naast branche-kennis natuurlijk ook om creativiteit, slimme 'branche-tooling' en kennis van de eindklant. In nauwe samenwerking zorgen we samen voor digitale innovatie binnen diverse branches.

Business & Industrie

Voor voorlopers in de business & industrie zoals  Bayer, Samskip en Intersafe werken wij vanuit een slimme B2B-strategie actief aan de digitalisering van hun services met sites, shops, apps en software.

Food & Brands

Met focus op merk en product werken wij intensief samen met o.a. Tony's Chocolonely, Jägermeister en Dr. Oetker aan de digitalisering van hun services door ontwikkeling van sites, shops, apps en software. 
 

Agri- & Horticulture

Vanuit een digitale strategie en een MVP-gedachte ontwikkelen wij (B2B & B2C) sites, shops, apps en software voor o.a. Bayer, Growers United en Nature's Pride. Daarmee dragen we actief bij aan digitalisering van hun services en succes van de business.

Start-ups & Scale-ups

Wij geven nieuwe ventures zoals De Groene Grachten en SkillsC.V. een vliegende start met het ontwikkelen van MVP-applicaties en platforms. Samen zorgen we voor een snelle start en gestage groei voor zowel corporate als non-corporate ventures.

(Semi) overheid

Wij helpen (semi) overheidsorganisaties zoals TNO, NPO, NOS en Gemeente Rotterdam met het ontwikkelen van succesvolle multisite websites, portals en webapplicaties.

Goede doelen

Samen met organisaties zoals KNGF en Prinses Máxima Centrum bouwen we aan converterende websites, tools en donatiemogelijkheden.  

Voorlopen in jouw branche?

Kom eens langs om kennis te maken!

Contact