BitLab

Wij investeren actief tijd in innovatie voor onze klanten en onszelf. Door proberen en leren ontstaat groei, zo simpel is het. Daarom organiseren wij regelmatig innovatie hackathons met onze klanten. Of soms gewoon een keer op vrijdagavond met pizza en bier. Let's make it work! 

BitLab: dé kickstart van jouw digitale innovatie

Onze klantteams zijn naast design en development zoveel mogelijk bezig met innovatie. Wij vinden het belangrijk om samen met onze klanten actief bezig te zijn aan innovatie van hun digitale 'services' en producten. Alleen zo kan je voorop blijven lopen in je markt. 

In ons BitLab werken wij in korte tijd actief aan innovatieve ideeën voor en met onze klanten. Daarbij ligt de focus meestal op de inzet van slimme technologie om de business van onze klanten snel verder te helpen. Zo ontwikkelden wij nieuwe oplossingen, testjes en prototypes met behulp van bijvoorbeeld: Artificial Intelligence, Augmented & Virtual Reality en IoT & Robotics. 

Deze innovaties organiseren we in de vorm van hackathons, waarbij een team 1 of 2 dagen de tijd neemt om samen met de klant te komen tot een werkend concept (proof of concept). Vaak ook organiseren we een pizza-avond om nieuwe technieken snel uit te proberen en toe te passen. 

Hackathons zijn bij uitstek geschikt om met een kleine investering veel inzicht te krijgen in de belangrijkste vragen rondom jouw digitale idee of oplossing. Het is de kickstart van jouw nieuwe digitale innovatie, waarbij met een kleine investering snel een resultaat geboekt wordt en je het product direct kunt valideren. 

Ook innoveren met een hackathon? Wij steken graag de koppen bij elkaar om je te laten zien wat we met een team van specialisten voor elkaar kunnen krijgen!

Snel slimme ideeën realiseren?

Kom eens langs om kennis te maken!

Contact