Kennissessie over prototyping

Je hebt een slim idee voor een nieuw digitaal product. Top, het begin is er! Maar hoe weet je nu of jouw idee voor die nieuwe site, shop of app echt aanslaat bij jouw klanten? Vraag het ze!

Een krachtig concept

Bij het ontwikkelen van een prototype kruipen wij samen met jou in de huid van je klanten. Vanuit de customer journey schetsen we de oplossing. En daarbij betrekken wij niet alleen jou en je team, maar ook je klant! Vervolgens ontwikkelen wij een krachtig concept van jouw digitale product. Daarbij leggen we snel zowel de creatieve als technische basis voor het werkende prototype.

Het prototype valideren

Als het concept voor je site, shop of app eenmaal staat, dan zetten we dat om in een werkend prototype. Zo kunnen wij direct testen of het inspeelt op de behoeften van de daadwerkelijke eindgebruikers. In een aantal concrete stappen valideren we het prototype. En weet jij zeker of de digitale tool aanslaat. Dat doen we zonder ook maar één regel geprogrammeerd te hebben. Zo bespaar je tijd en geld en maak je ook nog eens een vliegende start!

Aan de slag

Wil je meer leren over hoe je je doelgroep betrekt bij de ontwikkeling van je site, shop of app tijdens onze kennissessie? Of wil je in korte tijd een krachtig concept en een werkend prototype ontwikkelen? In de factory komen onze specialisten samen met jou om impact te maken. Schrijf je in voor een kennissessie of ga samen met ons aan de slag om binnen 2-4 weken het nieuwe prototype te lanceren.

Inschrijven voor een kennissessie?

Of wil je direct aan de slag met het ontwikkelen van jouw prototype? Neem contact op met Mark! Bel hem op 010 - 477 40 32, mail naar mark.jongerius@bitfactory.nl of laat Mark contact opnemen.