Snel een werkend prototype

Je hebt een slim idee voor een nieuw digitaal product. Top, het begin is er! Maar hoe weet je nu of jouw idee voor die nieuwe site, shop of app echt aanslaat bij jouw klanten? Vraag het ze!

Een krachtig concept

Wij kruipen samen met jou in de huid van je klanten. Vanuit de customer journey schetsen we de oplossing. En daarbij betrekken wij niet alleen jou en je team, maar ook je klant! Vervolgens ontwikkelen wij een krachtig concept van jouw digitale product. Daarbij leggen we snel zowel de creatieve als technische basis voor het werkende prototype.

Het prototype valideren

Als het concept voor je site, shop of app eenmaal staat, dan zetten we dat om in een werkend prototype. Zo kunnen wij direct testen of het inspeelt op de behoeften van de daadwerkelijke eindgebruikers. In een aantal concrete stappen valideren we het prototype. En weet jij zeker of de digitale tool aanslaat. Dat doen we zonder ook maar één regel geprogrammeerd te hebben. Zo bespaar je tijd en geld en maak je ook nog eens een vliegende start!

Aan de slag

Wil jij ook in korte tijd een krachtig concept en een werkend prototype ontwikkelen? En wil jij zeker weten dat jouw digitale tool inspeelt op de behoeften van je doelgroep? In de factory komen onze specialisten samen met jouw team om impact te maken. Het eindresultaat: een werkend prototype dat gevalideerd is bij jouw doelgroep en de belangrijkste stakeholders. Het programma voor de ontwikkeling van een prototype bestaat uit:

  • Intake- en inspiratiesessie
  • 3 tot 6 sessies in onze factory en/of op locatie
  • Tussentijdse afstemming
  • Validatie
  • Eindpresentatie en opvolging

Het traject heeft maximaal 4 weken doorlooptijd. Wil je sneller? Volg dan ons ‘Fast-Lane’ traject waarbij we met elkaar in 2 weken het nieuwe prototype lanceren.

Snel een werkend prototype?

Of wil je weten hoe wij dit aanpakken? Vraag het onze strateeg Jetta!