Laravel webapplicatie specialist

Laravel: snel slimme webapplicaties ontwikkelen!

Laravel is hét PHP framework voor het ontwikkelen van krachtige webapplicaties, API’s en platformen. Met een set aan handige bouwblokken kun je snel digitale tools ontwikkelen. En dat is fijn voor organisaties die webapplicaties willen die zijn toegespitst op hun specifieke business processen.

 • Eenvoudig in onderhoud en makkelijk uit te breiden
 • Makkelijk te integreren
 • Open Source

Eenvoud en innovatie

Bitfactory maakt al jarenlang gebruik van Laravel voor de ontwikkeling van webapplicaties. Juist door zijn eenvoud en krachtige opzet is Laravel uitgegroeid tot een van de meest gebruikte webapplicatie-frameworks ter wereld. Er is een grote community van developers en agencies die steeds actief verder ontwikkelen aan het framework en zorgen voor nieuwe modules/packages. Naast dat het framework zeer robuust is en geschikt voor bedrijfskritische oplossingen, is het ook nog eens zeer veilig. De Laravel specialisten van Bitfactory gebruiken het framework in hun dagelijks werk bij het ontwikkelen van slimme en innovatieve tools voor onze klanten.

 • Bouwblokken

  Met een set aan handige bouwblokken kun je snel digitale tools ontwikkelen die geheel op maat neergezet kunnen worden.

 • Community

  Er is een grote community van developers en agencies die steeds actief verder ontwikkelen aan het Laravel framework.

 • Service

  Bitfactory heeft als Laravel bureau al meer dan 10 jaar ervaring met het Laravel framework en biedt high-end service en onderhoud. Wij staan voor je klaar!

Integratie met externe software

Webapplicaties zijn niet zelden onderdeel van complexe IT-systemen. Door zijn uitgebreide API mogelijkheden is Laravel uitermate geschikt voor integratie met externe systemen.

De Laravel community

Laravel is het meest complete en innovatieve framework voor webapplicaties dat er is. 
Wereldwijd zijn meer dan een miljoen websites en webapplicaties ontwikkeld met behulp van Laravel. Met ruim 50.000 developers wereldwijd is het één van de grootste Open Source frameworks ter wereld.

Dutch Laravel Foundation

Bitfactory is lid van de Dutch Laravel Foundation, de kennis- en brancheorganisatie voor Laravel developers. Hier delen onze developers kennis en ervaringen met elkaar, om zo de kwaliteit van het Laravel framework in Nederland naar een nog hoger niveau te tillen.

Overname van een Laravel applicatie?

Benieuwd wat de mogelijkheden zijn voor overname van jouw Laravel applicatie? In een aantal stappen kunnen wij jouw applicatie overnemen, professionaliseren, beheren en doorontwikkelen. Zo’n traject kunnen onze Laravel specialisten, na een audit, snel in gang zetten en gerealiseerd hebben.

O.a. deze klanten gebruiken Laravel

Slimme tools bouwen met Laravel?

In een online demo van 30 minuten laat Mark zien wat Laravel voor jouw organisatie kan betekenen.