Corporate website platforms

High-end corporate sites en (multisite) platforms voor organisaties die met hun merk de beste digitale klant- en medewerkersbeleving willen realiseren.

Klanten vinden, raken en binden

Wie zijn klant wil vinden, raken en binden moet waardevolle en gepersonaliseerde ervaringen creëren. Met de klantreis als uitgangspunt, ontwikkelen wij conversiegerichte website platforms die echt impact maken. Dat doen we op een agile manier en in nauwe samenwerking met onze klanten en de eindgebruikers.

Teamwork = dreamwork

Onze multidisciplinaire klantteams staan klaar om direct vanaf de start waarde te creëren. Specialisten en klant vormen één team. Samen gaan we voor de lange termijn waarbij sprints telkens binnen tijd en budget worden opgeleverd. Ook tijdens de testfase, uitrol en optimalisatie zorgt het team voor hoge kwaliteit en ondersteuning.

Een strategische roadmap

Aan een succesvol platform ligt altijd een goede strategische roadmap ten grondslag. Ontworpen vanuit de eindgebruiker en zo opgesteld dat hij simpel, meetbaar en ‘actionable’ is.
 

Snel testen met een prototype

Samen met onze klanten werken we zo snel mogelijk van productstrategie naar een klikbaar prototype. We testen al vroeg of het ontwerp aanslaat bij eindgebruikers en stakeholders en passen aan waar nodig.

Een krachtige CMS-oplossing

Bedrijfskritische platforms vragen om een krachtig CMS, waarmee meerdere sites tegelijk beheerd kunnen worden. Wij leveren diverse high-end CMS/DXP oplossingen voor veeleisende klanten en content-managers.

Content personaliseren en automatiseren

De juiste beleving, met de juiste content, op het juiste moment. Daar draait het om. Onze platforms bieden uitgebreide mogelijkheden voor content personalisatie en marketing automation.

Conversiegericht ontwerp

Slim ontwerpen voor optimale conversie is onze specialiteit. Met de eindgebruiker als uitgangspunt en alle data in een handig dashboard. Wat het doel ook is, de gehele site is gericht op optimale conversie.

Super service: beheren en innoveren

Applicatiebeheer is een vak. Klanten blij maken ook. Ons team staat altijd voor je klaar. Zo nodig 7 dagen in de week, 24 uur per dag. Want je business moet doordraaien en steeds beter worden.

Conversie en klantbeleving verbeteren?

Kom eens langs om kennis te maken

Contact