Strategie & product design

Wij bedenken en ontwerpen oplossingen die jouw klanten blij maken en je business laten groeien. En wij begeleiden je in korte tijd (en van A tot Z) in het ontwerpen van je digitale strategie, een werkend prototype en je complete digitale product. 

Digitale strategie

Hoe kun je kansen pakken in een snel veranderend digitaal speelveld? En hoe kun je je klanten (nog) beter, sneller en goedkoper helpen? Een visie is daarvoor vaak wel aanwezig, maar het ontbreekt in veel gevallen aan een actiegerichte digitale strategie. Het formuleren daarvan hoeft niet moeilijk te zijn! Geen lange consultancy-trajecten, maar gewoon aanpakken. Bitfactory neemt je mee om van je visie een concreet plan te maken: een succesvolle digitale strategie. Benieuwd naar onze aanpak? In een korte sessie leggen we je er alles over uit. Let's make impact! 

Prototyping

Digitalisering begint bij het écht kennen van je klanten. Alleen dan ontwikkel je oplossingen die je klanten blij maken en je business laten groeien. Wij kruipen in de huid van jouw eindgebruikers en ontwerpen slimme customer journey's voor jouw business. Vanuit daar ontwikkelen we een krachtig product-concept en zetten dat om in een werkend prototype. Dat prototype testen we eerst bij de eindgebruikers en jouw business voordat we verder gaan met de productie. Ook snel een werkend prototype ontwikkelen? In een korte sessie leggen wij onze aanpak uit. Let's design smart solutions!

Digital product design

Wij ontwikkelen het complete design van digitale producten zoals sites, shops, software en apps. Naast het ontwerpen van jouw 'digital brand', ontwerpen wij de techniek, de interacties en de interfaces voor de verschillende apparaten. Daarbij ligt de focus altijd op het maken van conversie en dus impact. Impact op de eindgebruiker en op jouw business. Jouw organisatie verder brengen met effectief en onderscheidend digital design? In een korte sessie leggen wij onze aanpak uit. Let's design good stuff!

Eindklant is eindbaas

Je business groeit pas als je echt waardevol bent voor jouw klant. Laten we daarom -naast de business- ook de eindklant betrekken in het ontwerpproces. Pas als je die echt begrijpt, kan je slimme oplossingen ontwerpen. Zo simpel is het!    

Sites, portals, shops,  software, apps

Wij ontwikkelen high-end digitale oplossingen voor web en mobile. Dat doen we op een agile manier, waarbij de klant altijd onderdeel is van het team. Onze oplossingen: websites & portals, digital commerce en software- & app ontwikkeling

Wij kennen jouw  branche

Wij werken graag samen met ambiteuze organisaties en koplopers in diverse branches, zoals bijvoorbeeld business & industrie, food & brands, agri-& horticulture, start-ups & scale-ups, (semi)overheid en goede doelen.  

Let's design good stuff!

Kom eens langs om kennis te maken

Contact