Websites & portals

High-end websites en portals voor organisaties die met hun merk de beste klant- en medewerkersbeleving willen realiseren. 

Oplossingen

CMS-website met hoge conversie

Hoe kan je klanten vinden, raken en binden?
Wij ontwikkelen converterende websites en multisite CMS-en voor organisaties die met hun merk de beste digitale klantbeleving willen realiseren.

Mijn-omgeving die klanten blij maakt

Hoe bied je je klanten online de beste service?
Wij ontwikkelen mijn-omgevingen voor organisaties die de beste service willen bieden en processen efficiënt willen inrichten door slim te digitaliseren.

Intranet en app voor slim  samenwerken

Hoe betrek je nieuwe en bestaande medewerkers bij je organisatie?
Wij ontwikkelen werken-bij sites, intranetten en medewerker apps die zorgen voor hoge betrokkenheid, efficiënte samenwerking en goede communicatie.

Je klanten en medewerkers de beste digitale beleving bieden

Wie zijn klanten en medewerkers wil vinden, raken en binden moet waardevolle en gepersonaliseerde (digitale) ervaringen creëren. Met de klantreis als uitgangspunt, ontwikkelen wij conversiegerichte websites en portals die echt impact maken. Dat doen we op een agile manier en in nauwe samenwerking met onze klanten en de eindgebruikers. Wij werken voor ambitieze businesses in diverse branches, zoals bijvoorbeeld voor Tony's Chocolonely, NPO, Bayer, Intersafe, Beter Leven Keurmerk en TNO. Bekijk onze cases voor inspiratie. 

Betrek je eindgebruikers

In co-creatie met klanten en eindgebruikers ontwerpen we snel een prototype en toetsen  of het impact maakt op de business. Daarna gaan we samen door met het ontwikkelen van de eerste versie (MVP).

Een krachtige CMS-oplossing

Bedrijfskritische platforms vragen om een krachtig (multisite) CMS, waarmee meerdere sites tegelijk beheerd kunnen worden. Wij leveren diverse high-end CMS/DXP oplossingen voor ambitieuze klanten en content-managers.

Content personaliseren en automatiseren

De juiste beleving, met de juiste content, op het juiste moment. Daar draait het om. Onze platforms bieden uitgebreide mogelijkheden voor content personalisatie en marketing automation.

Technologie partners

Hét meest gebruikte CMS voor het beheren van serieuze websites. Aan een opmars bezig voor enterprise oplossingen. Krachtige mogelijkheden voor (middel-) grote multisite configuraties. Met handige plug-ins snel gebruiksvriendelijke digitale platforms ontwikkelen. 

Lees verder

Hét Open Source platform voor Content Management en Commerce. De basis voor alle digitale klantbelevingen en biedt gepersonaliseerde content op je sites, sites en apps. Alle klantdata, productdata en content wordt centraal beheerd.

Lees verder

Hét PHP framework voor krachtige webapplicaties, API’s en platformen. Met een set aan handige bouwblokken kun je snel digitale tools ontwikkelen. En dat is fijn voor organisaties die webapplicaties willen die zijn toegespitst op hun specifieke business processen.

Lees verder

Een website of portal met hoge conversie?

Kom eens langs om kennis te maken

Contact