WordPress specialist

High-end WordPress oplossing

Steeds meer professionele organisaties ontdekken dat WordPress een solide platform is voor bedrijfskritische oplossingen. WordPress is tegenwoordig een van dé Open Source CMS-systemen voor het beheren van krachtige websites. Zo zijn er uitgebreide mogelijkheden voor multi-site en multi-lingual configuraties. En met handige plug-ins kun je snel slimme en gebruiksvriendelijke websites en portals ontwikkelen. Dat is mooi voor serieuze corporates!

 • Gebruiksvriendelijk
 • Meest gebruikte CMS-systeem
 • Open Source

Een bewezen CMS: juist voor serieuze websites! 

WordPress is een van de populairste Content Management Systemen ter wereld. Het is de drijvende kracht achter 30% van alle websites. Het is dus super gebruiksvriendelijk en achter WordPress schuilt een grote developers community en plug-in bibliotheek. Waar WordPress vroeger vooral bekend was van de kleine en overheidswebsites, zie je nu serieuze middelgrote en grote organisaties ook overstappen naar WordPress. Omdat de mogelijkheden ongekend zijn en het CMS zeer gebruiksvriendelijk is.

 • Enterprise

  WordPress is juist geschikt voor enterprise platforms met multi-site en multi-lingual functionaliteiten.

 • Eenvoud

  WordPress staat bekend als één van de meest gebruiksvriendelijke CMS-systemen. Contentbeheerders van elk niveau gebruiken WordPress om de beste 'digital experiences' neer te zetten. 

 • Support

  Bitfactory levert -zonodig- 24/7 support op het hosten, beheren en optimaliseren van WordPress-platforms.

Dé oplossing voor marketeers en contentredacties

WordPress is uitgegroeid tot een maatgevend CMS dat de drijvende kracht is achter een aantal van de grootste websites. WordPress is helemaal ingericht om het leven van marketeers en contentredacteurs zo makkelijk mogelijk te maken. Met de gekoppelde SEO-tools, contentmarketing- en personalisatiemogelijkheden zetten wij snel krachtige oplossingen neer voor jouw organisatie. 

Eén platform: meerdere sites en meerdere talen

WordPress is uitermate geschikt voor het beheren van meerdere websites vanuit één installatie. De verschillende websites kunnen elk een andere basistemplate hebben. Daarnaast kan het systeem zo worden opgezet dat per website meerdere talen kunnen worden ingesteld. Deze set-up is ideaal voor organisaties die meerdere business unites hebben en/of internationaal vertegenwoordigd zijn.

Grote community, veel plug-ins

Zorg ervoor dat je optimaal vindbaar bent, ontwerp contactformulieren, personaliseer je content en nog veel meer. De grote developers-community die achter WordPress staat zorgt ervoor dat er ook voor elk denkbaar gebied plug-ins verkrijgbaar zijn. Bitfactory begeleidt jou als WordPress agency bij het slim selecteren en beheren van de juiste plug-ins.

Super service voor WordPress

Je wilt dat je websites veilig zijn en goed beheerd worden. Wij zijn gespecialiseerd in WordPress beheer. Onze Servicedesk monitort continu de veiligheid en is bezig met het optimaliseren van de WordPress platforms. Bovendien is Bitfactory ISO 27001 gecertificeerd, waarmee we voldoen aan de internationale standaard voor informatiebeveiliging. Onze Servicedesk zit -zonodig- 24/7 voor je klaar om je te ondersteunen met al je vragen en wensen. 

De keuze voor WordPress

WordPress is één van de CMS systemen die Bitfactory levert en is uitermate geschikt voor websites, waarbij multi-site, marketing en het gebruiksvriendelijke CMS belangrijke voordelen zijn. Onze specialisten laten je graag alle mogelijkheden (en onmogelijkheden) van het WordPress platform zien en bekijken samen met jou of het een goede keuze voor jouw organisatie is.

O.a. deze klanten gebruiken WordPress

Alles uit WordPress halen?

In een online demo van 30 minuten laat Mark zien wat WordPress voor jouw organisatie kan betekenen.